La agencia AFIC >> Saludos desde la concejalía

l'Agencia Afic  de l'Alcúdia ha obert un espai digital d'encontre per als comerciants de nostre poble. Aquest 'Portal del Comerciant' que esteu visitant és més que un lloc on trobar respostes. És també un lloc on trobar clients.

En un moment econòmic com l'actual, resulta fonamental donar suport a les iniciatives de les persones que tracten de llaurar-se una alternativa laboral . Té molt de mèrit posar en marxa un comerç i cal ser valent per tirar endavant. Per això us recolzem. Han estat moltes i nombroses les propostes de l'Ajuntament: viver d'empreses, xec de benvinguda, bonificacions de quotes d'autònoms,dinamització comercial, fires outlet  etc. Però no ens conformem i continuem treballant en noves iniciatives, sempre escoltant allò que vosaltres considereu important.

Ací, al portal, teniu molta i diversa informació. Però no oblideu que els afics  estan sempre dispostos per atendre-vos personalment. I que a l'Ajuntament, tant Robert com jo tenim sempre temps per escoltar allò que considereu oportú comentar-nos.

Ja per finalitzar vull recordar l'altra banda, la  dels clients, que ara tenen a través d'aquesta web un complet directori de qui és qui al comerç del nostre poble. No deixeu passar l'oportunitat de trobar allò que busqueu sense eixir de l'Alcúdia.

Josep Arocas Cogolludo

Regidor d'Activitats Econòmiques  i comerç de l'Ajuntament de l'Alcúdia'


 

Level AA conformance,W3C WAI Web Content Accessibility Guidelines 2.0
© 2024 - Ajuntament de L'Alcudia - Consellería de Innovación, Industria, Comercio y Turismo